Sunday, January 17, 2010

.Sangat KECEWA,serius parah!


 Since sebulan yg lepas, semangat aku berkobar-kobar nak jumpe kau orang.Berkobar-kobar mcm api obor olimpik tau tak.Semangat gile  aku bile Moke,selaku ketua form cakap "ujung bulan 1,kite turun Penang!".Reunion,borak-borak,lepas rindu, pegi maktab,jumpe cikgu semua bagai.Ciss,tak menjadi kenyataan juge.Gile sedih  kott.
Aku tak salahkan sesiapa.Cume rasa sedikit terkilan la,kecewa pon ada.Dah plan sehabes baik,dah msg semua kawan-kawan,dah tag kat facebook segala,calling-calling,sms-ing,dah  survey chalet,dah kawtim harga,last minute CANCEL/tunda doe.Nape cancel? Sebab nye  ramai yg tak mahu boleh join.Tarikh tak sesuai la,ada event lain la,takde duet la,ada kelas la,ada seminar la, baru masok sem la.Adoyai (0.0) 
* ditekankan disini,aku tak salahkan kau orang oke.SUMPAH,tidak!
Nak buat macam mane kan,memang susah nak kumpulkan manusia ni.Masing-masing ada hal sendiri.Takpelah,biar aku ubati hati yg kuciwa tahap dewa  ni.Hope plan ni still dapat diteruskan.Nak jumpe kau orang sangat.
p/s:Tyme taip enrti ni,emosi sedikit kurang stabil oke.Terguna 'aku' di sini .Thanx sudi baca leteran bebelan luahan hati aku. Bye.

sila tatap gambar dinasour ni.Beliau tak akan baham korang.Beliau jinak,baik,tidak nakal.

12 comments:

Uruchimaru @ kf said...

jgn kecewa lame2 ok!

fiD said...

kalu nak pegi, wat plan laz minute, iAllah jadi...

Sendra said...

selau benda yang dah plan baik2 apa punya mesti ada je aral melintang..saya lagi suka buat apa2 biar plan sikit2 je..bia semua jadi sendiri.

NeenaAnuar said...

jgn2 tensi2 yer dik.... chill out keh! biasalah tu... akak pun selalu gak kene camgini... kalau nak wat reunion... sikit nyer payah nak kumpulkan semua org at one time... apa pun sabar keh.. senyuummm cikitt.. :D

redplasticbag said...

seronoknya pergi reunion :)
tp tu la kalau tak jadi
frust n sedih gila kut
pape pun sabar ye.hee

Zuewairy said...

bila dh belajar2 tinggi nih susah nak kumpul2 mcm dulu dh;)

rifhan safwani said...

syg jgk x jd.. tgk planning mcm sgt best je.. xpe la.. maybe ley wat len kali.. and time 2, mau sgt join skali.. hehe..

ini blog wirdah said...

Uruchimaru @ kf :i.Allah,kekecewaan ni pasti terubat.Chewaah.dah mcm ayat putus cinta pulak =)

fiD : betol juga tu.mmg selalunye,kalau buat plan last minit gile mcm telur hujung tanduk yg hampir jatuh,pasti sukses! 0.0

Sendra : manusia hanya merancang,tuhan yg tentukan segalanya kan.kalao ada aral tu,pasti ada hikmah ^.^

ini blog wirdah said...

NeenaAnuar :oho sis neena,ayat akak ini sungguh chumell--->"senyuummm cikitt.. :D".dah mmg tersenyum pon bile bca comment akk.

redplasticbag : yeah.frust!dah siap kosongkan weekend ni tanpa sebarang xtvt doe semata-mata nak g reunion.Ciss~

Zuewairy : betol!masing2 ada hal sendiri.tapi kalau wat reunuion tyme dh keje,dh kawin,dh beranak pinak,mesti lg susah kan nak kumpul ?

ini blog wirdah said...

rifhan : erm,bear tak kesah sgt.cume terasa la kecewa sikit.huhuh..terkilan kott! dah siap plan ngan adib lg nak g book chalet ptg smalam.tetibe moke YM,"bear,Cancel!"

~rYaNa~ said...

aku pun agak terkilan jugak..
da la g pangkor aku xdapat join..
yg ni smangat berkobar-kobar jugak mau join..
siap mtk permission dari rem lgi kot dia xbg...
aih...tape lah...hmm..

ini blog wirdah said...

~rYaNa~ : Na,cayalah,siap mintak permission Rem lagi tuh.huhu.semangt!sanggup turun dari pahang :)