Monday, January 25, 2010

.Kisah Sabtu.


Harini Selasa,bukan sabtu.Tapi I nak citer kesah hari isnin Sabtu.Err, lambat mcm siput babi ke I ni?Ke lambat mcm kure-kure ? Oke-oke.Hari sabtu ritu ada event ni kan. Nak tau ape tugas I ? I jadi jam randik  pencatat masa. Tugas yang menarik.Hhahaha. 1 st tyme jadi jam.


Gadis-gadis litar jam randik.
Komited gile jlnkan tugas since 9 am till 9 pm.12 jam beb.


.end.


Sabtu,jam 18:20
1 mesej masok.


Maman :  Bear,Wandy ajak lepak khaleel pas isyak.Ada Zharif & aiman.Aku n aida konfirm join.hg ajak la yg lain sama.


Wirdah :Ouh.oryyte.Nti pas hbes event,aku g kt korang ok.
*Bear itu adalah saya.Wee :)


Bile habes je event,teros I blah pegi khaleel dgn ber t-shirt milo nye,berkasot sport dari pagi td.Semangat doe mao jumpe kawan sekolah,lame hek tak jumpe.Terubat jugak hati I ni bile dapat jumpe mereka ni.





Jumpe tanpa dirancang. Memang enjoy gila babeng beb.
Betul cakap orang,menda yg tak dirancang,lagi menyeronokkan :)
Kami lepaking bersama till 4 am. Lepak maple,minum-minum,borak-borak, then berkaraoke tak hingat dunia.


Thanx kamoo semua :)


9 comments:

Zuewairy said...

wirdah, gadis jam randik pun ok;)

enjoy ya kamo..

::FAIZ FARISH:: said...

Aku suka gambar no 2...

LIEZ. said...

gadis jam radik yg h0wt.
hehehe

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

berjimba2 besh la wey~

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wahhh..bestnyer
jeles2..lame dah x lepaking bersama kengkawan kat dataran..huhuhu

fiD said...

bes ea melepak,mmm

cantik baju milo,huuu...

mcm br jew tnjuk kat n3 ari tue

~rYaNa~ said...

=)
seronok eh...
rugi xjoin...

norfaridahanum said...

hoho..aq x reti edit2 gmbr.ko kna ajar dowh. [ok,xde kaitan ngan entri ko pun] haha!

Useriez said...

lepak ramai2 best!