Friday, January 1, 2010

. penceritaan kisah semalam.

After habes je kelas semalam around pukul 4.30 ptg camtuh,terus je I ngan kenkwn kuar gi lepak Queensbay.Ramai hekk umat manusia.Masing-masing nak tunggu countdown.Tapi plan kami just nak g tgk wyg dan makan-makan je.Walaupon tgh hot dgn Y.E.S yang berbaki bpe hari je lg,shopping tak termasok dlm list I oke.Duet takde.JPA lambat bagi duet..Waa.Sangat jeles kpd mereka yang dh dapat duet PTPTN.Nak share boleyh?

Sesampai je,terus naek nk g book ticket movie Alvin & Chipmunks 2.Pastu g makan,solat semua bagai.Then masok cinema kul 7.40 pm.Sangat kelakar ouh citenye.Best.Bile tgk watak Alvin tu,rase mcm jatuh chenta sama dia.Hahaha.Okeyh.Pas habes cite tuh,bajet nak blah terus la kan,balik hostel.

Err,tapi..kami terlanjur..!Mata kami tak dapat tahan nafsu oh.SALE 50%,SALE 70%,siap ada annoucement lagi," to all customers,we give you additional 10% starting from 9.00pm untill 00.00am."Demn.Ya,kami terlanjur....Masing-masing TERbeli sudah.Biasa la manusia,iman senipis kulit bawang (^.-)

Lepas settle bayar semua,terus blah.Nak balik bilik cepat.Tapi,ada je lagi dugaan weh.Terkandas di Queensbay.Semua orang berpusu-pusu g countdown konsert tepi pantai tu.Teksi,bus susah mahu nampak.Telefon sana sini,mintak kwn-kwn ambilkan,tapi line malam smlm sanggaat sengal doe.Tunggu,tunggu dan terus tunggu.At last,dapat jugak kidnap sorang pakcik teksi ni.Naseb baekk dpt balik.Lega.(-.-)

Finally,
I sambut new year di bilik Desasiswa Tekun,USM untuk tahun yang ke-3 sepanjang belajar di sini.
Err,taktau nak buat mimik muke ape.
:) atau -.- ??

p/s:Next year nak sambut kat padang kota..sape-sape baekk hati tolong bawak kan eh.pleassse..

Jom layan gambar pulak. 








Bubbye 2010

3 comments:

naz said...

nice pic

ini blog wirdah said...

naz:thanx dude :)

jan said...

lawa btol gambr.tmbh2 time mkn.hehehe