Saturday, January 16, 2010

.CONTEST BARU PULAK.

Hi.Dah lame rasenye tak join contest-contest dlm blog.Hari ni rase mcm nak meng'join'kan diri pulak sebabnye takde cite best nak story mory dgn u oll's :)

Okeyh.I mahu join "CONTEST BARU PULAK"



Nak join,klik gambar atas ni oke.
Pic yg I rase mcm boleh tahan cun la ..


Memang pic atas ni takde I.Tp mereka semua ini kawan I .Tyme ni kitorang ade mini reunion @ Pangkor.Since penganjur contest kata"TAMBAHAN!
gambar orang lain pun tak ape. asalkan bukan gambar cilok dari mana2. yang penting gambar tu hak milik diri sendiri. ada paham?", I pon nak pertaruhkan la pic nih sebab pic ni hak milik I.

p/s:Remy,Faiq,Fathan,Moke,barut,Azrul.
Kalau pic kau orang ni menang,aku kongsi hadiah. (^.^)

9 comments:

PinQib said...

x perlu wat apa2 ke??
heh..
malu ahhh,,
OK. nk join kat ne

AcanCapik said...

nice pic! good luck ea... =)

Bungakopi said...

chayok.

Ms.Independant said...

Gudlak ye!
rami gak yg join ni!

:)

Zuewairy said...

gudluck wirdah;)

ini blog wirdah said...

thanx semua:)

PinQib:nak join,klik gambar 1st tuh eh.

NeenaAnuar said...

good luck dik!! :))

hans said...

gudluck
moga menang

cik EPAL said...

dah lama tak pergi pangkor :D