Wednesday, January 6, 2010

.Kita still kawan ke kalau macam ni?.

Tak suke orang buat aku macam ni!
Aku msg,tak reply.Aku call tak jawab.
Dulu kata kawan.
Tapi kenapa sekarang kau macam niyh?
Kalau kau kawan aku,kau tak kan buat macam ni kat aku.
If aku ada buat salah dengan kau,please gitau ape salah aku & aku akan minta maaf.
And if tak nak kawan,cakap je terus.
Jangan diam je mcm tunggul kayu.
Seriously.Aku rase macam nak nanges bile kau buat aku macam ni.
Sebab hati aku sangat sensitif.
Kau pun tahu itu kan.




7 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

mmg xsuke kalau macam tu
mesej xbalas,call xangkat..
tapi saye sendiri pon buat mcam tu jugak..ermmm

ini blog wirdah said...

erm,sgt tak suke kalao menda cmniy jd.penah dh menda cmni happen dulu time kt sekolah,wirdah siap nanges2 lg.sgt sedih bile dia tak tegor kita tanpa sebarang sbb.last2,dia dtg mintak maap. =)

nina said...

bersabar la ye kamu. huhu. nanti suatu hari nanti die ckp kot. huhu

Mya said...

penah jd jugak kt mya...
ntah nape smpai skng ni ktorg mmg x b'ckp..
xpela, kalo diorg da xnk kawan redha jela..

didi dido said...

just make ursef busy wif doing ur stuff.
lama2 org tu akan dtg jgak. ;D

ini blog wirdah said...

darls,thanx tao.
u oll bg semangt balik pd I
:)

ASaDa RyutaRo said...

wah!! sungguh geram++ sedih kan?? benda ni tgh jd kat aku gak.. adoih!!