Sunday, January 24, 2010

.aku atlitkah?

Oh.oh.Jgn salah nangka sangka.Tajok entri takde kaitan pun dengan kesah Open Relay sebelum ni.

Situasi sebenar.
Selalunya petang-petang,if takde kelas, I pegi jogging dgn kawan-kawan kat tasik harapan.*azam tahun baru meh.Boleh dikatakan kerap gak la kitorang pegi tasik.

Kisah pertama :
Suatu petang, ada la sorang pokcik ni,tetibe je tanye I,"adik ngah training ke?masok sukan ape?". *Dalam hati,tak sangke I ni ada gaya atlit.Bhahahaa .

Kisah kedua : 
Selalunye ahli kelab rowing USM buat latihan kat tasik tuh. Maybe coach rowing tu perasan yg I selalu jog kt situ, then satu hari tu dia tanye I," dik,tahun berapa?".Mulenye I tak pikir ape-ape la.Tapi bile dh dua kali dia tanye soalan yg sama setiap kali I pegi jog, pelik gak la. Then kawan I cakap la, coach tu ingat I atlit,dia nak mintak join kelab rowing.Tp bile coach tu tau I dah final year,dia tak jd nak mintak.
* adoyai.saya bukan kuat stamina pon.isk.isk.


I tak aktif sport langsung oke.Walaupon I 3cm lebih tinggi dari insan tinggi,tapi I tetap bukan atlit seperti beliau.Ya,insan tinggi atlit sekolah dulu. I tidakk..
*insan tinggi junior I dulu .Opss.tetibe je mention pasal insan tinggi.tersedak lak dia nanti :)


p/s: misi haritu gagal.wuuuwuu (-____-)






10 comments:

Uruchimaru @ kf said...

gua dh jrg jogging tapi blogwalking sllu ler heee..

fiD said...

eiii, jeles aku nie!

aku nak joging asek xdpt la...

asal ptg, msti ujannn..

xpew kan, reski Allah bagi ujan, heee

ini blog wirdah said...

Uruchimaru @ kf : blogwalking pon xtvt sehat jugak tuh.haha.

fiD : ujan itu nikmat.sedap tido tuh.hoho.

DeVoTeD LiLy said...

jom2 jogging.. akak msti selalu jog kat tasek bnyak biawak tu kan??
hahaha

[z@ck] said...

patutlah asyik tersedak je hari ni..
rupanya ada orang duk sebut..
hahaha

A FUN DEE said...

meh aku tgk ang ada gaya atlit ke x..huhuhuhuhu

ini blog wirdah said...

DeVoTeD LiLy : yerp mira.kat tasek tu je la tempatnye.hoho.di temani dgn bewok-bewok.

z@CK : Hhehe..promote firah sebentar. :)

afundee : dah,tak perlu. aku tau la ko atlit.hahah.

Zuewairy said...

ermmm.. ingat nak gtau kata menang dh;) huhuhuhuhu;)

Framestone said...

bro rendah....

tp leh je jd atlet dari sekolah sampai u he..23x

dah koje pun masih nk jd atlet...tp.. biarkan je la

out of topic--> dah lame kat luar.. dah basi baru masuk malaysia… cam tue la… cam teknologi la.. org len dah jauh ke depan.. kite baru berbangga dgn teknologi yang baru kite pakai

BroFramestone Blog

NeenaAnuar said...

hehehe... mesti adik ade gaya atlit niee... :D