Thursday, January 7, 2010

.Duit masuk je,terus nak pergi shopping.


Salam semua.Selamat hari Jumaat =)
Hari ni I takde kelas.Memang untuk sem ni,I takde kelas  hari Jumaat.Tapi I still bangun awal,rajin kan? *puji diri sendiri sebentar.Bangun awal sebab nak online buatpe,kalau study takpe la jugak. *err,kutuk diri sendiri pulak meh -.-
Semalam punye semalam Rabu lepas,duet biasiswa dah masok.Sangat teruje bile tgk baki dlm bank jadi banyak.Banyak dari biase lak tuh.Baik sungguh hati orang-orang J**.Tapi,pelik .Nape banyak lak eh?Sebab bajet 2010 ke? Ke sebab USM dah naek taraf jadi universiti APEX? Ada kaitan ke semua tuh?
Hahaha.Memang takde kaitan pon.Rupe-rupenya,duet kali ni,diorang tak tolak siap dgn yuran,sebab tu la banyak dari biase.Ish.baru semangat doe nak shopping lebih.*Err,patut nye semangat untuk belajar la kene lebih kan?

Okeh,ape-ape pon aktiviti bershopping tetap akan dijalankan hari ini.Yeah,hari ini oke.
Mahu beli kasut sport nike,sandal nose+primavera,t-shirt diesel,jam swatch,jeans applemint,blouse,selipar ipanema,handbag guess,.....Oh,tidak mungkin I beli ini semua.Hahaha.I student baru,tak pegang duet sendirik lagik.So,rasa bersalah kalau nak gune duet biasiswa semata-mata nak beli stuff yg mahal cegini.Beli yang I rase selesa & cantik sudah(^.^) Orytto.

Eh,kejap.Nak gtau,malam ni I & kawan-kawan mahu gerak pegi Pusat Sains Negara.Trip anjuran School of sc. Mathematic.Dah lame tak g trip macam niyh.Tetibe terkenang lak zaman sekolah.Lawatan sambil belajar!*chumell.Doakan perjalanan kami selamat ye.


Td bukak fb Faiq,kwn-kwn ngah berdiskusi mahu buat reunion lagi.
Sangat merindui mereka.Lantas I curik dari fb beliau, dan upload gambar tak seberapa ini kerana I tersangat rindukan ini semua.






3 comments:

Pakcu said...

selamat pergi dan pulang..belikan aku ole-ole..hehe

Zuewairy said...

take care ya;)

ASaDa RyutaRo said...

wo0orr.. kaya! kaya! kaya! hehehe :)