Friday, January 15, 2010

.cooking-cooking.

Hello everybody =)
Eyh.Poyo seyh ayat atas ni.Actually,I sedang bersuka ria kat umah sekarang ni.Biasa la,dua minggu sekali,I mesti balik umah.Dah umah dekat,amek peluang yang ada la kan.Dan,akhirnya semalam dapat jugak  I tgk WWE kt tv3.Dah baper minggu tak dapat tgk since balik uni ari tu.Hahah,gile ke ape minah ni layan wrestling?Best doe,tgk westling sambil jerit-jerit ,tumbuk-tumbuk bantal,penuh emosi auuw.Sekarang I benci BATISTA.Dia dah jahat,kejam! I luv UNDERTAKER.*tipoo je :)

Okeyh.berbalik pada tajok entri,I  main masak-masak tau hari ni.Gile sedap.Normal la kan manusia zaman sekarang puji diri sendiri meh.Hohoho.I tak mao cite panjang ,sebab I masak sangat sedap,tak terucap dengan kata-kata.Heh. Layan gambar sudeyy.
Bahan-bahan masakan untuk hari ni:




  ayam paprik
*feveret I kowt.


kubis  kicap
*tak sukee sayur -.-


udang bercili

12 comments:

Fahim 'n Alin said...

uhh..lapaq

fiD said...

pagi2 bace entry nie, lapa terus!

ini blog wirdah said...

Fahim 'n Alin:Terliur la tuh tahan lapaq no..haha.

fiD:cepat2 g buat breakfast sendiri :)

nina said...

bear!!! post ayam paprik kat sini. ama mauuuuuu. =P

ini blog wirdah said...

kalau boleh pos,bear dah pos kan ntk ama.heheh.nanti bile2 kalau kita lepak mane2,ada dapor ntk msk,bear msk kan ntk ama eh. :)

Pakcu said...

owh sedap tu....bawak mai sini sket~

suka hati said...

ko senaraikanlar resipi sekali..bley jd cikgu masak-memasak plak.haha

fathiahRAIHANA said...

waaa
sedap nyee
lapo nieeh :D

dak eina said...

huh pandai masak la wirdah nie.

ini blog wirdah said...

dak eina:masak sikit2 tu boleh la,yg simple2 je. wee~

Zuewairy said...

meh sini skit..lapo nih;)

deusXmachina® said...

hantar kt umah guna fedex boleh
erk888

erk888.blogspot.com