Monday, February 1, 2010

.Akhirnya,ku pilih kamu.

 Lepas beberapa hari I berhempas pulas,perah otak macam nak gila *ouh,hyperbola semata-mata,sila jangan percaya. Finally,I dah buat keputuan nak pilih uni mane ntk continue master. Dan, I pilih ntk tetap bersama dengan Universiti Sains Malaysia.

 
Borang I dah beli ,tapi belum ada mood nak isi.Last submit 26 Februari 2010.
p/s : Thanx ntk kawan-kawan blogger yg bagi pendapat masing-masing semasa I tgh di lemma master.

10 comments:

fiD said...

tahnaiah!

smoge dapat k!

CiLaa said...

wahh smbung master..baguih2..belaja tinggi2 no..:D

ps:me berangan nk sambung master tp bile da keje ni byk je alasan..xde mase la..keje travel la..

si pOlan said...

selamat menyambung (:

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck....

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

gud luck~
besh la ko

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.gudluck syg~ :)

rifhan safwani said...

bagus la 2 bear..slagi bley continue study, just go on.. =)
wish you all the best dear..

zainal mohd jais said...

Semakin tinggi kita belajar,
semakin dekat kita melihat kehebatan Tuhan.

Tahniah!
Semoga terus sukses.

norfaridahanum said...

master owh~~~
saya nih pun amik degree dok tercungap2 lagik=)
all the best ye

NeenaAnuar said...

CONGRATSss Dik!!

belajar rajin2 keh! wish u all the best & good luck...