Friday, February 12, 2010

.qilla -teddy B- patt-kus-foi-nono-nini.


Hello. Woh,semalam I tak sempat nak update blog, tapi I tetap tak lupe singgah blog kamu semua :) Semalam sibuk mengemas bilik , kemas itu, kemas ini, kemas anak-anak bagai. Eyt, I rasa macam nak cerita pasal anak-anak I kat u oll la sekarang meh. 

Memang dah lama I tinggalkan mereka. Bukan tak sayang,tapi I malu sebab dorang tak berbapa. Bukan setakat tak berbapa je, muke masing-masing tak sama langsung dengan I oke.Dulu I tak kesah la,tapi sekarang ni mesti orang akan mengata kalau I bawak dorang tinggal dengan I kat hostel. So, last-last I minta tolong K.ngah jagakan dorang.

Tapi,bile semalam tengok muka sekor-sekor, rasa macam bersalah sangat. Dan dan memori ,kenangan segala nak berlari lari,berjogging dalam pale otak. Nak tengok dorang tak ? 



.qilla.
Kawan I yang bagi masa kat matrix dulu (06). Heh, mata qilla dah rosak.kecik sebelah.


.Teddy B.
Ex-bf yang kasi. Sayang nak buang,so I simpan je la. Takde maknenye nak terkenang-kenang.


.Patt.
Ini pon ex-bf yang kasi.


.Kus.
Hadiah dari kawan cyber. Kenal dari chatting MIRC zaman doluu.


.Foi.
Hadiah birthday masa form4.Tak ingat dah sape bagi.



.Nono & Nini.
Kembar tapi lain bapak okeh. Nono berbapa kan en.Barut & Nini berbapa kan Wan.

.....................................................................


Jom bergambar satu famili jom (^.^)

30 comments:

syazwani said...

teddy bear kita sma..yg nma qilla tu

whitedaisy said...

comel anak2 u walaupn tak berbapak..hehe

saypOOL rafhtello said...

kawan chat bg tu....

dak eina said...

comelnye bear2 tu...singgah x bl0g dak eina?? hihi

shaneenpelangi said...

sume cute :)
love teddybear ouh :D

ini blog wirdah said...

syazwani : sama eh? hehe,takpe2, ujian DNA tetap mengatakn mereka tak sama.hahaa

ini blog wirdah said...

whitedaisy : chumel kan kan.. ikut sape la ntah kan.huhu~

saypool : tunggu kawan blogger mana2 pulak yg bagi.kau bagi la,boleh.hahaha

miloicekaw1119 said...

comelnye 1 family..
huhuuhu

fiD said...

wuuuu!

cute jek!

ko pengumpul terbek!

xde ke yg besar lagi???

ini blog wirdah said...

fiD : yang lagi besar tu,aku tunggu ko lak la yg bagi.boleyh? hahaha.

aNoZ said...

x de pun bear kita yg sama. haha

Dak Wan® said...

Kita takder bear ah.... Huhuhu

zella said...

sy pon suka teddy bears...
;)

Ah Fatt said...

bak satu

Orkid said...

banyaknyeee bear..comel! hehehe :)

NeenaAnuar said...

hohoho.. chome... chome...

1 happy big family! :D

hans said...

hahahaha
kalau hobi aku kumpul teddy bear kan orang kata aku pelik plak
huhuhu


selamat menanti naga melintasi rumah anda

Amalina E Azmi said...

kiut! ;D

saadah saadun said...

mereka adalah sgt comel..
hehehe..

SENORITA ZATY said...

gah , comel2 blako tedy2 tue :D

norfaridahanum said...

gmbr no 6.kaler putih. i have one yg mcm tuh jugak!abg angkat kasik dlu.HAHAHA!funny2!tp apsal xde caption ape2 bwh tuh? *soalan edisi terjah*

bellar0ssa said...

huhuhu byk nye anak2...haha.tak terpeluk la nanti.

Aus said...

hye wirdah , wahahahaha .
banyak tol koleksi bear2..
ahahaha .
xpela , kau pompuan , kalau aku laki simpan kan pelik . hahahak.

Snowwhite Zone said...

comeynyer.. sy pun ada koleksi yg mcm u. ada yg besar n kecil...

mizzura said...

comelnyer. bear..nnti nak kumpul jugak mcmtu..sbb yg dolu2 dah masuk kotak..hehe..cian bear tu tak bernapas..

::aMaD:: said...

alolo..comey patung2 tersebot!
mesti da busuk kan?muahahaha

cik erin said...

waa so cute la ur teddies.
kite pun agak terrrkumpul jgk la.
kena geledah balik kotak2 hikmat ni.
nostalgik betul. heheh

myra :) said...

bnyknya teddy.
bestnyee. hehe
comel2 semua ;)

^ ZuMaWaMBa ^ said...

hehe..
(^___^)v imma pon simpan teddy ex-bf bg..

whisperingmoment said...

heh byk nye teddy!!!le plak kumpul jdik satu family...suke3..=)