Saturday, February 6, 2010

.Ekspo 1 saujana & Dorayaki.


Semalam pegi jejalan kat ekspo 1 saujana,memang tak pasang niat nak beli apa-apa pun.Roomate suruh temankan dia beli camera. I pun follow je la.Bile dah singgah booth-booth tu,hati mula ar buat hal.Tetibe nak jatuh hati , nak tergoda lebih-lebih pulak bile tengok segala menda.Nak itu la, ini la.Naseb baik tak bawak banyak duit.Tapi I memang dah kemarok nak bercinta dengan incik DSLR Nikon itu la.Kacak oh beliau.Dah la beliau tak jual mahal, ada chance la nak dekati beliau. Tapi bile terkenangkan datuk PTPTN,hutang tak habes bayar lagi,terus padam angan-angan.Cis,pelamin angan ku musnah sudeyy.Baki tak banyak,ada la lagi RM2xxx. Datuk mane nak tolong bayarkan,sila  sila,jangan segan-segan.

Woh woh. Perut dah bunyik, nyanyi lagu cek mek molek lagi.Lapar hekk okayh masa jejalan tuh.Singah la jap kat gerai ,bajet nak beli waffer ,tapi sekali lagi hati I jatoh cinta entah ntk keberapa kali  ntah bile terpandang dorayaki.Nampak macam sedap lah, pengaruh Doraemon la nih.Hahahaha.


p/s: rajin-rajin la eh klik nuff I itu.boleh la I kumpul duit nak bayat utang datuk PTPTN tuh.


9 comments:

fiD said...

lol!

erm kamu dah nak grad degree kan???
keja la smbil amek master, ringan ckit beban kan, hu =)

Zuewairy said...

huuhuhuhu;) nasib baik lagi..

bagus2.. xmudah tergoda;)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

macam mane ek rase kuih dorayaki tu?
xpernah makan lah..sedap tak? intinyer ape ek?

NeenaAnuar said...

hihihi.. samalah akak pun ade lagi hutang datok PTPTN tu..

takpe, nanti dah keje.. insyallah, bakal terselit la inchik D90 tu nanti... :D

deqyalalink said...

huhu comeellss je wirdah, nak dorayakii!!~

ini blog wirdah said...

fiD : kalau boleh,aku nak habeskan hutang ptptn tu b4 continue master.malas dh la nak berhutang2 nih.hoho.

ini blog wirdah said...

zue : baik kan wirdah.haha. tak mudah tergoda tuh. setia la wirdah kan kan?

cik aida : dorayaki tu mcm pancake la skit2. init lak boleh mintak mcm2,ada choc,kaya,peanut , lebih kurang wafer jgk :)

ini blog wirdah said...

neena : akak pon tak habes byr lg ek.heee,same la kita upenye. tapi kalau nak tunggu keje baru dpt merasa nak pgg dslr tu,mmg lambat lagi la gamaknya.huhuhu

ini blog wirdah said...

deqya : nak dorayaki mai la dtg sini.wirdah blanje mao.hiks :)