Sunday, February 7, 2010

.Benarkan Aku Jadi Pelayanmu.


Uit uit,tajok entri tu tajok komik la weyh. Jangan pikir diluar kotak sangat okayh.Hohoho.

Sangat suke baca komik cegini.Cerita simple, kartun kacak, sweeet macam gula merah,si perempuan lak,selalu je kene cium .Hhahaha. Kalau baca novel,selalu je pembaziran air mata berlaku dan romantik terlebey.

Walaupun itu cuma kartun yang dilukis atas kertas,tapi mereka tetap chumell dan kacak ouh. Kalau ada Doraemon,dah lame I selongkar poket ajaib cari alat nak jadikan kartun tu manusia.Grrr,memang mustahil!

 
oh Itsugi ku.Lalalala (-.-)


 

Ayat best dalam komik ni :

"..Apa-apa yang tersimpan dalam hati,'play' dulu dalam otak,fikir baik-baik,lepas tu baru cakap.."

15 comments:

Qarl said...

wirdah

td i donload tp gagal

mind if u email i dis song

nk sgt2

mane la u dpt dis song kan..

indie eh?

mail to : karl_zz@yahoo.com

deqyalalink said...

ade sorang mmbe tuh kan, suke sgt bukak onemanga. wirdah pun same ke huhuuu..

ibnu sabrie said...

tibe2 aku jadi terminat.. haha..
ader version drama tak?

ini blog wirdah said...

deqyalalink : wirdah takde la addicted sgt dgn manga.hee. kekadang je layan :)

ibnu sabrie : takde kot drama. mybe nti ada la,aku mengarah drama tu ek ntk kau.haha.

Amar Amirah said...

hero-hero manga sangat jambuuuuu ;D selaluuu lagi cantik dari heroin T___T hekhek

azie in wonderland said...

salam

samalah, saya pun suka komik yang hero dia hensem.. terasa worth it kalau beli.
dulu suka kat momoru-yang kacak bertuxedo dalam sailormoon. akan ditunggu setiap pagi ahad. =)

fiD said...

heee,,,

xminat,,,

dulu2 kecik minat la..

mcm draganball n conan,,

dak eina said...

"..Apa-apa yang tersimpan dalam hati,'play' dulu dalam otak,fikir baik-baik,lepas tu baru cakap.."

suke ayt nie ;)

mamai said...

suka baca gila-gila

norfaridahanum said...

oi tajuk tuh..jaga2 dik non oi.haha!
tp sy ske lah ayt penutup tuh.myb sy pun kna start bc komik dah lepas nih =)

norfaridahanum said...

yeay!boleh komen =)

zara said...

macam citer 'my butler' citer japan yg best!

DeVoTeD LiLy said...

tingat zaman2 sek..
gila bc komik2 mcm ni..
sbb katon die ensem..
haha..

Ah Fatt said...

romantiknya cium dahi
hehe

NeenaAnuar said...

memang hensem arr carton tu.. ;)