Friday, February 26, 2010

.Shaheizy Sam ; berlakon cite seram pon still kelakar.

Holla ! Sangat lama I tak update blog ni. Mood merudum. Bilangan pengunjung pun merudum.Tsk ! Kire ni fisrt entri lepas I balik dari cuti CNY haritu. I tersangat la sibuk dengan assignment,test,quiz dan segala mak nenek. Otak penat beb.So harini baru ada peluang nak rehat , nak taip entri , nak blogwalking + blogjogging + blog marathon segala.

Konon nak release tension ,tadi  I pegi tengok movie Niyang Rapik. Not bad ! Cite itu menarik ,tak rugi tengok. Tambah-tambah ada Shaheizy sam. Ahaks :) Liyana Jasmay pulak superb bebeh. Jalan citer ni tak sama dengan drama seram Niyang rapik tu , takde kaitan. Overall ok , best , terhibur ! Cepat-cepat pegi tengok oke.

Lupe nak ucap
Salam Maulidur Rasul

26 comments:

AcanCapik said...

tak minat pulak tengok cerita hantu. huhu...

Billet-DOux said...

Wah, nak tgk lah gak nanti.. heheh

peja said...

selamat menyambut maulidur rasul.=)

seimura said...

wahhh best sgt ke filem tu?

NeenaAnuar said...

salam maulidur rasul dik..

akak teringin nak tengok My Name is Khan sebenarnyer... tapi kalau layan citer seram cam Niyang Rapik nie pun best gak kann.. :D

deqyalalink said...

orang semua taksuka tengok hantu but aku taksuka shahhizey neh hehe

sugar2 kapas strawberry said...

kita sama...keje test assgnment yg berlambak..

Edriena Hazelina said...

salam maulidur Rasul.

bez eh cite tu? sayang nye.. xde teman nak tengok wayang..
jawabnye tunggu 2 bulan lagi ah. kuar kat astro.

redplasticbag said...

baru lepas tgk td..! hee :)
sam terbaekkk
seram pun smpat nk lawak2 lg,hehe

niny said...

best ek? wahh..x sbr nk tgk jugak :)

Mimpi said...

Review ke apa ni?
Haha~

saypOOL rafhtello said...

best kan....

::FAIZ FARISH:: said...

Aku tak tgk lagi crita tu... hehehe

Ah Fatt said...

puaka niyang rapik tu main hr apa? x pernah tgk pon. hehe

helena's said...

banyak riview cte nih..

err cikhel tanak tgk!tanak jugak!

hahaha

fiD said...

ada lagi, sape ek yg blakon citer tv3 tue, ala .. isyyyyyyyyyyyyyy!

aku lupe plak! aduh!

fathiahRAIHANA said...

shaheizy sam segaaak :DD
salam maulidur rasul jua .

.::zaimah::. said...

x takut ke?
mcm seram jek...hee

salam maulidurrasul~

Atan Athen said...

nk tgk gak citer tu jap lg

Atan Athen said...

baru lepas tgk td....shaheizy tu lawak argh

Atan Athen said...

dh tgk dh smlm....laila...

Amir Syafiq said...

tak payah buat kerja-kerja tu semua.tak best pun;)

q-nizam said...

shaheizy sam mmg terbaikkkkk :)

norfaridahanum said...

kna tnggu kat youtube ah =(
nasib bek xde kaitan ngan drama dia,sbb sy x prnah tgk drama dia pun

Shahrul Tanaka Safeai said...

niyang merepek ada tak? ;P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.syg~
.best ke ceta tu?
.kwn i ckp x best :(