Friday, March 5, 2010

.Bola , ekspen , Hot fm big jam.

Hi. Holla. Hello. Mellow semua ! Tersangat lama I tak update ini belog. Mood nak berblog tu jatoh merudum tergolek macam nangka busuk  tetibe. Haish , taktau la nape. Padahal banyak sangat cerita yang I nak share , tapi tangan ni malas sangat nak menaip. Biasa ni . Kerat tangan baru tau. Huhuu.

Sekarang I kat rumah. Saje meluangkan masa bersama famili terchenta di hujung minggu . Meronggeng , merendek bersama famili . Bukan homesick okeh ! Alang-alang dah rumah dekat , ape salahnye balik rumah dua minggu sekali kan kan? Tak banyak kos pun , tol BKE + tol jambatan  + petrol < RM20 ( duit ayah la  sebab ayah yang mai fetch I , hahaha )

Kalau ikutkan , minggu ni I taknak balik. Sebabnye ada 3 event yang I rasa kan best . 1st, malam ni(lagi beberapa minit je nak habes) bola liga perdana USM vs MP MUAR.I kan gila bola, tak kire la team tu hebat ke tak, kalau ada peluang mmg I tonton. 2nd, weekend ni ada EKSPEN- ekspo kerjaya dan pendidikan. Dan 3rd, esok ada Hot fm Big Jam kat padang kota lama weh, masyuk.


EKSPEN ni paling berguna untuk final year student. Ada interview oleh syarikat-syarikat dan career talk .

10 comments:

whitedaisy said...

woooooo...smua best2...tak la bosan nnti kn.

Qarl said...

xpe laaa

spend times dgn family lg bermakna

deqyalalink said...

if i jadi final years tudent, this my opportunity nak cari kerja..

Atan Athen said...

ok la tu....
family come first....
good2

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.mp muar?
.err

miloicekaw1119 said...

samela tak de mood..tak tau pasal ape ek..

Pakcu said...

mari mengEKSPENkan diri kita!

Aus MeLankoLik said...

oi wirdah..
ekspen pntg utk mase depan..
kekeke...
bg aku pegi jela..
hahaha

Kuda Kertas said...

oo..slmt mluangkn mse d rumah..

Fahim 'n Alin said...

all the best