Tuesday, March 9, 2010

.Korang ada ke jururawat peribadi? .

Dia cucuk tang sini, tang sini, cucuk tang sini. 

Eh, silap ayat la, tertiru ayat cite P.Ramlee pulak. Patotnye, dia tumbuh tang sini, tang sini, tumbuh tang sini ! Tumbuh apekah ?  kejap lagi I cite k.

Btw, sape-sape kat sini nak jururawat peribadi ? Free of charge I  kasi. Jururawat manes-manes belaka. Tak mahu ke? Amek la , amek la. I dah tak mampu nak jaga dorang, nakal sangat. I kata jangan keluar, dorang tetap mahu keluar, degil sungguh. 

I nak cari dua orang je, cepat-cepat sape volunteer yang nak, sila tampil ye. Limited edition bebeh ! 

Jawapan ntk soalan tumbuh apekah ? tadi tu = tumbuh jururawat. Silap silap, jerawat la. .Adoi, kene pegi cari Oxy 10 cepat niyh, mentol dah bernyala-nyala. 

p/s: jururawat yang I mention tu means jerawat la (=.=)


19 comments:

NeenaAnuar said...

akak dolu dolu time tengah umur cam awak memang selalu lah 'jururawat' tu menyinggah... by now.. biler dah makin 'matang' nie... perlahan lahan dia menghilangkan diri... hehehe.. so tunggu adik 'matang' nanti yer.. insyallah dia akan hilang gak nanti.. :D

angah said...

kalo betul2 JURURAWAT yg MANES2 BELAKA tumbuh dgn sngnya....aku nak satu!!!!!
yg seksi2 sikit ok agar seksa mata aku memandang.....

mamai said...

belajar nak jadi doktor pulak lepas nie

ini blog wirdah said...

kak neena : oh, kire tak matang lagi la ek skang ni? heheh.. tak sabarnye nak tunggu matang.weee~

ini blog wirdah said...

angah: jururawat seksi ke? selalu pakai uniform tak nmpak lak keseksian dorang. tp kalo life dorang kt luar, mungkin la kot :D

ini blog wirdah said...

mamai : doctor? ada kaitan dgn jerawat ke? o0ohh, nak jd doktor pakar jerawat la eh. bagus-bagus.hahaha

Mr feckry said...

sapu asam jawa kat jerawat tu..

Atan Athen said...

xsenonoh......pasal jerawat rupenye....ak dh tertipu...br nk ckp nk....hahahahhahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sabo je lerr huhuhu

helena's said...

paling tak suke jerawat dan segala adik beradik dia..sumpah!

cikhel kembali!

::FAIZ FARISH:: said...

Ubat Jerawat ko ade jual tak?

mrs.ecam said...

kui3...sabo jela...aku x brani nk tgur klu org de jerawatz nieh sbb x lme kang msti jngkit kt aku...x mo...x mo...heeeeeeeeee

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

biasala tu ngah nak membesar~
hahaha~

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wirdah..aida pon nak sedekah jururawat ni..ade sape2 yang nak tak?
huhuhu
xleh tension sangat,lau tension sangat macam ni la jadinye..tumbuh jerawat merata-rata kat muke suci ku ini.hehe

embun d tengah malam said...

taknak tak suka,..hahahha

icee-yah said...

letak oxy 10..kalau tak jadi letak oxy 15..:0

fiD said...

lol! juru jerawat upenya,huhuhu...

mesti x mao jage muke nie...isy

Aus MeLankoLik said...

hahahak , aku ingat kau nak pakai jururawat peribadi..
hahahak..

liyanaKim said...

juru rawat ngan jerawat sangat lah berbeza.hahah.
guna lah c mycin yang role