Sunday, March 7, 2010

.Asyik mimpi yang sama je, tak berkembang langsung. Nak jugak rase mimpi lain.


Sejak dua tiga harini I asyik mengalami mimpi yang sama je. Takde la sama dari segi jalan ceritanya, tapi maksudnye lebih kurang la. Dan sekali lagi harini, I dapat mimpi yang sama. Berjumpe dengan sang teruna idaman kalbu yang gila handsome, gila kaya, gila sopan, tapi yang penting, bukan orang gila. Huh. Dusta belaka semua tu, jangan terpedaya !

I mimpi pergi bercuti ke Langkawi sebenarnya. Hari 1st I mimpi, I pegi dengan famili. 2nd time nye mimpi, I pegi dengan sape ntah, tak kenal. And mimpi the latest, I pegi dengan kawan-kawan, ala-ala reunion gitu. Mungkin dah kemaruk sangat mahu bercuti, berfoya-foya,  sampai kan dapat mimpi yang lebih kurang sama berulang kali.

Macam best je kan kalau buat reunion kat Langkawi. Memang ada perancangan, tapi nak kumpul kan kawan-kawan ni susah sikit. Masing-masing ada hal sendiri. Haritu punya reunion pon tersangat la sikit yang join, 13 org je, tapi tetap kucar kacir, seronok bai .Hahahaha. Reunion edisi terhad habes !



Kalau mimpi pegi bercuti ke Sydney, Bali, Yogja, Korea pun best jugak niyh, dapat gak merasa walaupun tak penah sampai sana lagi. Okeh, malam kang mahu mimpi yang ni pulak. Nak mimpi sekarang tak boleh, dah pagi maa, bangun-bangun !

11 comments:

mamai said...

next time joint la event mimpi baru gempak

mrs.ecam said...

erkk bleh ek mintak2 mimpi2??? hihihihi

cik ros said...

hoho...ok la tu...
cik ros dh 2 3 mejak ni tdo xde mimpi2...

huhuhu...nyenyak semcm je tdo...
sedar2 je pg dgr abah jerit bgn g keje..hahaha

^_^V

fiD said...

aku dulu slalu gak mimpi yg same,, ulang2.. tapi bukan straight je,,huhu..

embun d tengah malam said...

best juga mimpi mcm tu

deqyalalink said...

best gila mmpi vacation , semalam deqya mimpi kene marah ngn kawan baik :( sedih sangat almost semua kot marah2 waagghh T_T

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

mmpi basah ke?
wakakaka~

Atan Athen said...

klu mimpi byk kali ni silap2 bleh jd kenyataan taw...
hehehehehe

siti farhana said...

jOm..
aku pun tringin nk p langkawi..
apa kata jadikan mmpi ko tu 1 knyataan??
hehehe...
i follow u..
:D

Nurul Ain said...

langkawi..beshnye..hee~

(^.^)

~Taqi~ said...

wah best naik tu...