Thursday, March 11, 2010

. Kisah Si Khamis, Si Jumaat & Si Ahad. Si Sabtu takde.

Selamat pagi.
Teman adik di sini. 
Bangun dengan riang, menyanyi.
Menyanyi bersama, ayuh !


Pagi-pagi lagi dah melalak lagu budak-budak. Siapa tau tu lagu ape? Cepat-cepat teka, I kasi hadiah.

Semalam Khamis, harini Jumaat, lusa Ahad .  Eh, mane hilangnya esok Sabtu? Ok, I mulakan cite pagi ni dengan Khamis, semalam result SPM dah keluar kan. Tahniah untuk adik-adik yang berjaya dapat keputusan cemerlang, yang tak berjaya, cube lagi next time. Banyak lagi peluang yang ada lepas ni. Especially untuk junior-junior I , MRSM PDRM Kulim, tahniah ! Hahaha, I saje nak mencapap ni, I tahu dorang tak kenal I sebabnye batch I dengan batch diorang tak sempat pon berkenalan >.<

Harini Jumaat. Taktau lagi ape akan jadi ntk harini. Masih terlalu awal untuk I ceritakan apa-apa. Untuk murid-murid, selamat bercuti !

Lusa Ahad . 14 Mac 2010. Mak cik I kahwin, tapi sedih I tak dapat bersama-sama dorang kat sana. Famili I semua dah berangkat pulang ke kampung semalam. I je yang tak dapat balik, dok la kat uni ni menghadap buku-buku, next week test woo. Tak dapat I nak jadi pengapit, nak cari jodoh masa kenduri kendara tu nanti. Aish, melepas sudah.




16 comments:

mamai said...

oh minggu cuti sekolah sudah bermula freedomnya pie kerja pasal kereta tak banyak

fiD said...

ok, cian hang na,,huhuh...

helena's said...

nak kawennnnnnnnnnnn!

Hazzy Ishak said...

alolo siannye

Atan Athen said...

sedapnye makan kenduri....it's FREEEEEE

Aus MeLankoLik said...

3 cerita skali..
hahahak...
3 in 1 tu..

oi , thn ni taiping no 1..hahaha..
yes , baru batch kali ni dapat buat..
hahahak

embun d tengah malam said...

kesian dia

Anak Pak Man said...

nice blog.. and great entries too.. ^_^

deqyalalink said...

ok schedule you penuh :) jeles i

NeenaAnuar said...

takper.. mana tau next time ade rezeki adik nak balik kann...

btw.. adik dpt award & tag yer..

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/beautiful-blogger-award.html

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/03/tag-wallpaper.html

seimura said...

nak kawen juga!!!

Anonymous said...

Cool..

Try this blog,read few entries..i found it very funny and interesting!

www.fdausamad.blogspot.com

Seriously!

liyanaKim said...

nak kawen jugak, nnt I jempot u oke. haha

Aus MeLankoLik said...

wirdah , mane kau hilang ni ??

Bungakopi said...

wirdah,
sy bagi award. amik tauu. (^_^)

miya said...

hsaa.,menyepi lama nampak? enjoy sgt ke? hahha