Tuesday, March 9, 2010

.Anak pakcik Burn, happy birthday yaww.


Eh, eh . Sape name ayah kamoo? Abu Bakar jugak ke? Jangan pulak ada anak pakcik Abu Bakar lain yang perasan ye. Entri kali ni khas buat kawan baik tapi  tak berapa rapat dengan I. Kami kawan dari form 1 dan still counting bebeh. Saje-saje I buat entri ni sebabnye nak tunjuk perasaan kaseh sayang I pada beliau, pasni boleh la tuntut hadiah birthday I pulak meh. Hahahaha.

Siapakah gerangannya ? 

Budak Petroleum ; itulah gelaran yang I panggil masa I kenal dengan dia mula-mula dulu . Sebabnye dia itam macam minyak. eh eh, takde la. Dia tak hitam mane pon, saje sesuka hati I panggil dia macam tuh :)

Ambik, dua-dua sama hitam.Hohoho.

Mohd Fairol Abu Bakar , Selamat Hari Tua  !
 Hadiah lain hari la ek >.<

13 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Kesian org nama Burn ni... hm macam2...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

epy besday la tuk beliau~
wakaka~

embun d tengah malam said...

happy birthday kepada yg berkenaan

Hazzy Ishak said...

berapa umur beliau?

A FUN DEE said...

haha burn dua2..huhuhu.. hpy bday buat yg berkenaan.. aku bru je jmpa dia mgu lepas kat trans..

DeVoteD LilY said...

epi bday barot.. dok terserempak selalu tp ta tegor pon..hehehe..

Atan Athen said...

kaya die ni...petrol skang tgh mahal...
hahahahaha

Zuewairy said...

happy bufday to petroleum:)

naz said...

sama burn jer haha happpy birthday

Aus MeLankoLik said...

lpe lak..
hepi besday skali !!

hahahak ..

Aus MeLankoLik said...

haish,
entri menunjukkan kasih syg..
kekeke..

aNoZ said...

happy bday kepada beliau juga. hoho

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.heee cumel je
.x pe la dedua itam, dr i dgn hairi, die cerah sikit
.i itam T________T

.btw, hepi besdae to him! :)