Wednesday, February 3, 2010

.Diari ohh diari.

Novel cinta kanak-kanak.Eh,tak tak. Ni diari lama I.Chumell kan kan? sila lah cakap ia chumell :)

Tadi dok geledah-geledah kotak buku, pastu I terjumpe diari bujang lapok ni. Bile baca balik isi dalam nye, teringat pulak kisah lalu,suke ada,sedih ada,macam-macam ada ouh.Dah lama jugak la stop tulis diari ni.Since incik blog muncul,I dah lupekan miss diari  (^.^)

Selak punye selak ,mata teruja tgk helaian ni.

Bukan niat  nak mencapap, cume niat nak menunjuk berkongsi cite je meh .Gile parah kot masa ni. Clash time study week.Tinggal 3 hari je nak mula exam . 
3 April 2008
Okayh.Tutop kisah!

Berbalik pada cite asal, ada sesiapa ke lagi yg still guna diari ekk?


19 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.heeeeeeee i jdkan blog sbgai diary
.ade ade private blog! ;p
.sile jgn hack acc i ;p

luvly mya said...

since da ade blog memang takde diari da..haha..menyusahkan..=0

Uruchimaru @ kf said...

bile bce tulisan diari lame2 tue ble gelak sorg2 ek!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

tasuka diary~
semak je~
n malas nak tulis~

didi dido said...

i have diaries tho -___-

nursarah said...

diari? tak pernah ada 1. tapi byk sbb menulis dimana-mana, then buangkan je. hahaha

fiD said...

org pompuan mesti ade diary kan? haha

simpan elok2 wat kngn,, =)

touyakaruma said...

Zaman sekarang orang guna blog kot wat diari ?

NeenaAnuar said...

haha.. simpan dik diary tu coz ianyer sgt2 sentimental value tu..

akak tak pernah kekal guna diary dulu2... asyik tenggelam timbul jerk...

but now since dah ade blog ni.. wahh sgt rajin menghupdate diary alam cyber ni.. hikk...hik...

Qarl said...

wirdah

ape eh lagu backgorund ur blog?

leh share dgn qarl

reply kat my blog nyer comment

so sweet

seKut taWar said...

erk..xpenah tulis diari...hehe

besa la lelaki...:p

ini blog wirdah said...

intan : nak baca ur private blog.nak baca.hoho~~

mya : sgt stuju! haha. jumpe yg baru,yg lama ditinggalkan. blog lagi best.hee.

ini blog wirdah said...

Uruchimaru @ kf : yerp.kalau baca lik ape yg dh ditulis tu,kdang2 leh senyum sorang2 :)
♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ :kamu ni mesti rajen menaip dr menulis.hiks :P

ini blog wirdah said...

didi dido : keep it dear.boleh tunjuk kat anak2.haha.

nur sarah : ala.. tak boleh nak mengimbau kenangan silam.huhu.

fiD : ouh.itu semestinye..mmg wajib aku simpan.mahal beb.haha.

ini blog wirdah said...

touyakaruma : a'ah.betol betol betol. skang ni org jadikan private blog tu mcm diari dorang :)

neena : akak,same la kita meh. dulu pon tenggelam timbul jugak mcm kapal selam.hoho.

ohh.mmg harus simpan. nak buat kenangan :)

ini blog wirdah said...

sekut : ape salahnye laki ada diari. luar keras tp dlm hati ada taman bebeh.hahaha.

syaira said...

diari sy dulu ada mangga!
hehehek!

Zuewairy said...

fuyooo..
mungkin cinta lama berputik kembali;)

azie in wonderland said...

salam wirdah,

saya masih menulis diari, baru start sebenarnya tahun ni.

itupun setelah ke blog seorang pakcik yang berumur 70an yang punya diari sejak zaman sebelum merdeka, maka terasa mahu mengikut jejak langkah dia.

bezanya saya tak tulis setiap hari, kadang-kadang dalam seminggu dua saya akan rangkum sekali apa peristiwa penting yang berlaku dalam minggu tersebut ;)