Tuesday, December 29, 2009

.Kembali menjadi pelajar oke.


 Salam sejahtera.
Ohh.Tibe-tibe keluar ayat terkesima terSkema pulak.Heh.Okeyh.Rasenye dah 3 hari kot I tak update blog kesayangan ni.Ade ke orang kesah?Hooho.Bz hekk awal-awal ni.Baru masok sem baru la katakan.Nak kene angkat barang dari stor,kemas bilik ,masing-masing kalut nak amek subjek ape dan sume bagai la.Settle.
Masuk je sem baru ni = sem 6 = sem terakhir I sbg siswazah BSc USM(sc mathematic).*InsyaAllah.Macam tak percaya lak,kejap je rasenye. Belum terfikir lagi mahu keje ape.Niat hati nak continue belajar lagi.Maybe I choose USM lagi la kot sebab dekat dengan rumah.Bukan I homesick la ,cume nak menjimatkan kos pergi balik tyme cuti je.*Call ayah suruh dtg ambil sudey.Heh -.-
Subjek I pilih untuk sem ni.* tak penting pon ntk u oll’s tau :)
AKP202-PERLAKUAN ORGANISASI
LSP402- SCIENTIFIC AND MEDICAL ENGLISH
MSG389-ENGINEERING COMPUTATION II
MSG228-INTRODUCTION TO MODELLING
  “…Sem baru,semangat baru..”

7 comments:

miloicekaw1119 said...

selamat menjadi pelajar...
huuhu

jan said...

owh..mrsm pdrm..sy mrsm kuching..hehehehe..gudluck unt sem bru [:

SuRayA^i. said...

da final sem eh? gudlak~

p/s: lagu ape ek kt ur page nh?best la plk~

IZZA said...

gud luck!
:)

ini blog wirdah said...

miloicekaw1119 :mashi mashi.selamat2 ;)

jan:sy dulu ada kwn kt mrsm kuching tu.tp dia sampai f2 je.

SuRayA^i:lagu cite sinetron kt tb3 skang.tajok menyesal.

IZZA: thanx dear :)

Si budak Aboi said...

kena pilih subjek ea?

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

good luck
teruskan usaha ek
semoga impian tercapai..