Friday, November 20, 2009

.KAU AKU & PERGI konfem ke final AJL.

Entry masih berkisar pasal AJL ke-24.Target I, both lagu Aizat akan masok AJL dan akhirnya...kau aku & pergi akan melangkah ke final .Review bout AJL kali ni,penyertaan di kuasai oleh muke2 baru + indie band + juara program realiti.I bangga okeh.tak da la asyik tetiap tahun tgk org same je berulang kali,asyik2 menang Dato' Siti.Haha,mmg wajib pun dia menang sbb suara mmg mantap seyh!
Jom imbas kembali...
14 lagu ke final Anugerah Juara Lagu
  1. aku scandal-hujan (indie band)
  2. tak mungkin kerna sayang-alyah  pernah join program realiti x salah(one nation emcess,tp tarik diri)
  3. aurora-estrange   Rich (AF)
  4. rinduku terhenti-tomok (oiam)
  5. dan sebenarnya-yuna (indie gak kot)
  6. aku rindu sayang kamu-black (mentor)
  7. pakai buang-stacy (AF)
  8. bengang-akim (AF)
  9. masih jelas-hafiz (AF)
  10. kau & aku-aizat (AF)
  11. pergi-aizat (AF)
  12. cinta adam & hawa-misha omar (agak veteran la jugak,huuhh)
  13. situasi-bunkface (indie band)
  14. bencinta-faizal tahir (oiam)
konklusi::most of them dari program realiti
*minat sgt2 dengan bf liyana jasmay aizat itu!

gudluck to all finalis.

4 comments:

izzahfarhana said...

hehe lagu aizat bt mmg best!

ini blog wirdah said...

betul tuh..sgt sedap okeh!

~pendekgemukbertompok.~ said...

yayay...harap2 aizat menang jugak,best goiler lagu tu:)

Aku Orang Biasa said...

alhamdulillah lagu aizat dpt g final.sgt suke dia.sora best!!!