Monday, November 16, 2009

.AGAIN..GIVEAWAY.

oh.I ni tak habis2 kan asyik buat entry pasal giveaway je.Sorry guys,jangan jemu oke.
Kalau u oll nk join pun boleh,dialu-alukan sgt.Sile-sile..
Kali ni I join FELTWISHES giveaway.Ini pun blogshop yang jual hasil handmade craft.
100% handmade oke.Sangat kretif la diorang ni.Kalau u oll nk sekodeng,menjamu selera mata,sile klik sini k,nak join pun boleh.Masih belum terlambat.Manela tau,kot-kot ada rezeki korang nk menang kan.I dh menang ntk MSCRAFT giveaway,hope yang ini pon ada rezeki I lagi.
.goodluck.
:)

1 comment:

tiongTiong coming... said...

okey wirdah..tq 4 joining my giveaway... :D