Wednesday, April 29, 2009

entry ini ntk budak EZUWAN yg perasan matang-.-




Enchek Ezuwan yg matang.saya dh upload pic2 kamu yg encom itu..hahaha.nak sgt..amek2 =.=
jum2 kite perhatikan raut wajah budak yg matang niyh.
Chet,matang la sgt kamu tu ezuwan :)

hemoih hemoih..~

*maap eh curi pic kamu ..jgn mare-.-

santai sungguh dia di negara org

lebar tol ceyum tuh..eyh,nti kim slm kt mamat bju belang2 biru kt blakang tuh!

eheemmmm!wif buah ati pengarang jantung dia.lallaaalla~


*ezuwan,nti lik m'sia,bwk lik souvenior ntk sy tau!
bwk lik mat salleh sorang ntk sye pun xpe..make sure hensom..nak ala2 Zac Efron pun ckupla..hahaha :)

hoyeayYy..~

Tanggal 29,bulan 4, 2009,ak dah merdeka
ntk semester II
Dan kini, ak sudah gumbira!
*weh,nyanyi tau-.-

MERDEKA!

-exam ku sudah tamat-

esok nk lik uma dh...conok2...
^_^

*Ayah,mai amek akak ye sok pg :)


Saturday, April 25, 2009

oh!kakak yg chumell :)

Tag from nana.Na,wlaupun skang ak bz exm,ak akan tetap luangkn msa ntk m'jwab tag kamu niyh :)

1.Anda rasa anda hot?
oh no!of course la idak..sy pemalu gitu.kuikuikui~

2.Upload gambar kegemaran anda

ekceli,bkn la kegemaran sgt..hihi..just ske tgk dorang berdua je!
si hensom+si manis :)

3.kenapa anda suka gambar itu?
sbb tyme sy form1,sy amat suke pada abg itu.hemoih..hemoih~
* hihi..zaman kanak2 rebina dlu je..skang dh xde feeling tu=.=
*
dia suda kawin kini..n soon, will get bby..bestnye!


4.Bila kali terakhir anda makan pizza?

last ak mkn tyme stadi wik(at home);)


5.Lagu terakhir yang anda dengar.

lgu jgn kau lepas-aLexa!masyuk~

6.Apakah yang anda buat selain selesaikan tag ini?

just fokus on dis tag..weee~


7.Selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dgn nama apa?
hmm..ekceli mmg ada name lain.tp sy sgt suke dgn name WiRdAH,name yg sgt indah mksudnye..kuikuikui~

8. tag lagi 3 orang dengan hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan. sila lakukan kalau tak kena denda mandatori.


* rina salleh (if bz,its oke kakak chumell)

* ama
* amalinanisa

9. Sape no.1 kpd anda?

br je knal..via alam maya!dia seorang kakak yg sgt chumell+chanteq+positive+...n more... :)


10. Bagaimana plak dgn no.2?

skulmate dulu :)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan org no.3?

lin..dok library tu,stadi tau..xmo nakal2 dgn abg librARy..hemoih..hemoih..~

hoyeayy..~
tamat!

Friday, April 24, 2009

ONL Y ONE PERSON

inbox henpon aku pnuh dgn msg dr dia.
Ya..sume dr dia.
syg hek nk delete..
kalo rindu dia
aku slalu baca msg2 dia ulang2 kali
hihihi
saya sayang dia!

Wednesday, April 22, 2009

SGT CHUMELL+_=




mereka berdua ni sape eh..?
hhihi..
anyway,nti ak kasitau ekk.
to both of them,wirdah minx maaf eh grab
pic you all.
kamu berdua sgt2 sweet!
to sis N***,congrates to
become a mother soon..;)
musti bby itu se"chumell"ibunye.

lalalalaallaaaaa~

Thursday, April 16, 2009

cRAZy daNce



blog deary,
dh lame ak x cite pe2 kat blog niy,besela,now dak2 U ak ngah bz menghadap buku2,bz ke library,bz itu,bz ini..final exam lor-.-

disebabkn otak ku suda tepu berstadi,ak pun take tyme ntk rehat2,n ak pun sje2 la bkk youtube,ingat nk cr video cite2 katun,then tibe2 ase cm nk cr video sal dak2 mrsm pdrm pulak..

dlm by2k video tu,ak tertarik dgn video yg satu niy.ak pun xpasti ni dak2 batch bile,tp yg pasti dorang2 niy junior ak.cm kelakar je tarian dorang niy..hahaha~



http://www.youtube.com/watch?v=V2AFSRmOBx0

Sunday, April 12, 2009

exammm....!!!

selamat menempuh peperiksaan akhir ye kwn2..gudluck!

exam fever

+_+

Thursday, April 2, 2009

ak seorang yang sgt2 sensitif

btul ke eh....?